jueves, 19 de marzo de 2009

Ofensiva institucional contra els taxis pirates amb multes d'entre 6.000 i 18.000 euros.


Consell, ajuntaments i Administració central engeguen noves mesures per a eradicar aquesta activitat il·legal. Quatre vigilants començaran a actuar aquest estiu per a realitzar batudes diàries.


Els taxistes pirates que pensin actuar aquest estiu s'enfrontaran a multes que variaran entre els 6.000 i els 18.000 euros, depenent de si és la primera sanció o s'incorre en reincidència. A més, per primera vegada començaran a actuar quatre vigilants totes les nits amb la comesa específica de perseguir a aquest tipus de taxistes. Aquestes són les principals mesures incloses en un pla acordat ahir per totes les institucions de la illa d'Eivissa.



Representants del Consell Insular, els ajuntaments d'Eivissa i la delegació insular del Govern van anunciar ahir, després de mantenir una reunió conjunta, una sèrie de mesures que seran engegades aquest estiu per a eradicar els taxis pirates. Representants del Consell Insular, els ayEstos inspectors treballaran en estreta coordinació amb les policies locals i la Guàrdia Civil per a aplicar les sancions corresponents als infractors.

Fins a ara, el Consell només tenia dos inspectors, que es dediquen bàsicament al control diürn del transport en carretera, però la nova plantilla treballarà específicament durant la nit per a perseguir a taxis pirata. Així mateix, les administracions insulares van anunciar que les multes que s'imposen als conductors d'aquest tipus de vehicles passaran dels actuals 1.500 euros a 6.000 i, en cas de reincidència, a 18.000.


Representants del Consell Insular, els inspectors treballaran en estreta coordinació amb les policies locals i la Guàrdia Civil per a aplicar les sancions corresponents als infractors. Fins ara les multes són insuficients.Albert Prats va explicar que l'actual règim sancionador, que també inclou la retirada del vehicle -si el conductor és estranger- donava lloc que l'infractor en qüestió «es presentés a l'endemà amb els 1.500 euros en la mà perquè li retornessin el cotxe», el que demostra que aquesta quantitat no era suficientment elevada per a acabar amb aquesta activitat. Sofia Hernanz va explicar els motius d'aquest pla d'actuació: «En primer lloc volem defensar als quals presten aquest servei de forma legal» i es veuen perjudicats pels conductors clandestins. A més, els taxis pirates «suposen un perill per als passatgers, als quals a més se'ls cobren preus abusius». També es va acordar continuar augmentant el transport públic amb autobús, desenvolupant les actuacions ja iniciades pel consell en els últims mesos. , el Consell només tenia dos inspectors, que es dediquen bàsicament al control diürn del transport en carretera, però la nova plantilla treballarà específicament durant la nit per a perseguir a taxis pirata, van recalcar Prats i Hernanz. Així mateix, les administracions insulares van anunciar que les multes que s'imposen als conductors d'aquest tipus de vehicles passaran dels actuals 1.500 euros a 6.000 i, en cas de reincidènciaa, a 18.000untamientos d'Eivissa i la delegació insular del Govern van anunciar ahir, després de mantenir una reunió conjunta, una sèrie de mesures que seran engegades aquest estiu per a eradicar els taxis pirates.

1 comentario:

Isasignes_vidasaludable dijo...

Gilson, no havies de copiar una notícia del diari. Havies de redactar tu la notícia, no copiar-la.

Isa

la pau en diferents idiomes

la pau en diferents idiomes

Seguidores

Datos personales